27 Şubat 2017 Pazartesi




S300i, Maytronics ürün ailesinden alınan, robotik bir havuz temizleyicisidir . havuz robotu, kullanıcıların temizlik programlarını kurmalarına ve kontrol etmelerini sağlayan MyDolphin akıllı telefon uygulamasıyla birlikte çalışır.
Uygulama, elle bir navigasyon seçeneği bulunan haftalık zamanlayıcı, çevrim seçici ve çalışma gecikmesi gibi kontrolleri içerir. Aynı zamanda iki uzaktan kumanda seçeneği sunar: dokun ve eğme modu.
Robotik havuz Süpürgesi, her bir havuzda gezinmenin, havuz şekline uyum sağlamanın ve temizleme performansını ve verimliliği artırmanın önündeki engelleri öğrenmenin en iyi yolunu öğrenir.


12 metreye kadar olan havuzlar için uygundur, üç çevrim süresine sahiptir: 1,5, 2 ve 2,5 saat. Patent bekleyen çok yönlü su akışına sahip olan PowerStream hareket kabiliyeti sistemi, havuz tabanında, duvarlarda ve su hattında, tüm havuz yüzeylerinde her havuz koşulunda sabit bir kavrama sağlayarak iyi bir seyir havuz temizlik imkanı sunar.
Havuz Temizleyicinin çok katmanlı filtresi aynı anda kaba, ince ve çok ince kirleri ayırır ve filtrelemektedir. En üste erişimli filtrasyon sistemi, boşaltmayı ve yıkamayı kolaylaştırır ve aktif fırçalama hareketi fırçalar sayesinde havuz yosunları ve bakterileri temizler.

Hafiftir, ağırlığı 7,5 kg'dır ve kolay taşınabilirlik ve saklama için bir taşıma arabası ile birlikte verilir. Hızlı temiz su boşaltma, havuz robotunu havuzdan kolayca çıkarmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder