4 Şubat 2017 Cumartesi

Maytronics S300i Dolphin havuz robotu temizleyici

Maytronics S300i Dolphin havuz robotu temizleyici


Ürün adı
S300i Yunus robot temizleme havuzu.
Uygulama
Savvy havuzu sahibi için tasarlanan S300i, spesifik havuz şekli ve yüzey tipi için mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için akıllıca herhangi bir havuza adapte olan kullanımı kolay bir havuz robotu temizleyici. Havuz sahipleri, kullanıcının göz önünde bulundurduğu akılda kalıcı bir tasarım ve basit bir operasyonun keyfini çıkaracak.

Havuz sahipleri, dolphin havuz  robotlarının yeteneklerine daha da kolaylık ve özgürlüğe sahip oldukları söylenen bir üst sınıf robot ile yeni bir havuz temizleme deneyimine geçecekler. Dolphin S300i'yi son teknoloji ürünü çok fonksiyonlu güç kaynağı ile kontrol edin veya temizleme programlarını kurmak ve manuel navigasyon da dahil olmak üzere uzaktan kumanda etmek için akıllı telefonunuzda veya tabletinizde MyDolphin uygulamasını kullanın. 

Dolphin bayileri, kolayca kurulabilen, kullanımı kolay basit ve tüm havuz tiplerinde çalışan kaliteli bir ürünün tadını çıkarmaya devam edecektir. Yerel satış ve hizmetlere odaklanan ve Dolphin markasının çevrimiçi devalüasyonuna karşı güçlü bir duruşa sahip olan bir tedarikçiyle uğraşmanın rahatlığıyla ürün kategorisinin sürekli büyümesinden yararlanmak mümkün olacak.

MyDolphin app kontrolü, kullanıcılara üstün havuz temizleme kabiliyetleri sunmak için söylenir. Çok hafif ağırlık ve hızlı su bırakma özelliğine sahip olan Dolphin S300i'nin kullanımı kolaydır. Kullanıcılar kaba pislik veya ince kir almak için iki filtreleme seçeneği arasından seçim yapabilir. Çift etkili fırça hareketi ve PowerStream Hareketlilik Sistemi, zemini, duvarları ve su hattını spotlessly clean bırakarak, tüm yüzeylerde kapsamlı bir fırçalama yaparak etkili bir havuz kapsamı sağlar.

PowerStream Hareketlilik Sistemi gelişmiş navigasyon özelliği sunar. Patent bekleyen çok yönlü su akışı, duvarlar ve su hattı boyunca etkin temizlik ve gelişmiş navigasyon kontrolü için her türlü dikey yüzey üzerinde sabit tutuş sağlar.
Çok Fonksiyonlu Enerji Tasarrufu Güç Kaynağı, kullanıcının temizleme döngüsü ve modunu seçmesine olanak tanır. Basit bir dokunmatik ekran kontrolü ile başlangıç ​​gecikmesini veya haftalık zamanlayıcıyı ayarlayabilirsiniz.
Çok Katmanlı Filtre, kaba, ince ve çok ince kirlerin aynı anda ayrılması ve filtrelenmesi ile etkili, tıkanmayan filtreleme sağlar. Ünite kolay temizlik için kenetlenir.
Ürün hafiftir, kaldırmak ve kullanmak kolaydır. Ergonomik tasarımı ve hızlı temiz su bırakması, robotu havuzdan kolayca çıkarmanıza yardımcı olur.
MyDolphin uygulaması,ile  robotunuzu havuzun belirli bölümlerini temizlemeye yönlendiren manuel navigasyon da dahil olmak üzere, uygun temizleme programı kurulumu ve operasyonel kontrol imkanı sunar.
Dolphin'in döner kablosu, karışık kabloları sonsuza kadar ortadan kaldırır. dolphin havuzun etrafında gezindiğinde, dönme dolabı, kablonun serbest ve net kalmasını sağlar, böylece havuzun tamamı kapsanabilir.
Öne çıkmasını sağlayan herhangi bir tasarım / yapım / uyum unsuru var mı?
Ürün, kanıtlanmış güvenilirliği sayesinde huzur verir. Maytronics, robotlu havuz temizleyicilerinde dünya lideri ve sertifikalı ISO9001 uluslararası kalite standartları tarafından yapılmıştır.

Ek bilgi
Maytronics, havuz sahiplerinin ve kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak ve daha keyifli kılmak için gayret göstermektedir. Şirketin amacı saf, temiz, güvenli ve rahatlatıcı bir havuzun istisnai bir deneyimini sağlamaktır. 
1983'ten başlayarak, şirket otomatik elektronik havuz temizleme teknolojisine öncülük etti. Günümüzde Maytronics, teknolojik yenilik, tasarım ve güvenilirlik için sürekli yeni standartlar belirleyen pazar lideri olmaya devam etmektedir. Şirket, 30 yılı aşkın bir süredir, tüm yüzme havuzları için robot temizleme çözümleri geliştirmektedir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder