20 Şubat 2017 Pazartesi

Dolphin Havuz Robotları Yetkili Servisi

http://www.ehavuzmarket.com/yeni-nesil-dolphin-wave-100-havuz-robotu-clever-clean-tarama-sistemli-pmu179


DolphinHavuz Robotları Yetkili Servisi

Dolphin havuz robotları yetkili servisi olarak karşınızda bulunuyor ve sizlere bu konu hakkında gerekli olan tüm hizmeti eksiksiz bir şekilde vermeye devam ediyoruz.

Yüzme havuzu, süs havuzları, gölet ile su depoları içerisinde ki temizlik, işletme için maliyet konusunda büyük bir önem taşıyan faktörler içerisinde bulunmaktadır.

Bunun yanında Olimpik havuzlar, aquapark tesisleri, gölet ile özel istek üzerine yapılmış olan ev havuzları konusunda sizlerinde tahmin edebildiği gibi havuzların bakımları zor ve aynı zamanda çok büyük bir önem taşıyan meşakkatli işlerin başında gelmektedir.

Çünkü bu gibi yerlerin düzenli olarak havuz  içi temizlik ile dezenfeksiyon işleri gerekmektedir.

Açık havuzlar konusunda ise birbirinden farklı olan temizleme yolları bulunmaktadır. Düzenli havuz taban ve duvarlarının temizliği havuz kimyasalları kontrollerinin yapılması gerekli olan kimyasallarının tamamlanması önem arz etmektedir.

Havuz bakımı gerekiyor  çünkü bu tür havuz tesisleri içerisinde yaprak bulunması, çöplerin bulunması toz ve partiküllerin bulunması bulunan havuzun içerisinde ki suyun kalitesini de çok büyük bir etkiye sahip olup havuz suyu kalitesinde büyük bir oranda bozmaktadır.

Bahsetmiş olduğumuz bu etken maddelerin ağır olanları ise direk olarak bulunan havuzun taban kısmına çöker. Daha hafif  bulunanları ilk evvel havuz kimyasalları yardımı ile ve topaklama işlemi yapılır  Daha sonrasında ise havuz suyu çöktürücü yardımı ile çöktürme işlemi yapılır.

Havuzun dip kısmına çöken toz  ile farklı maddeler manuel havuz temizliği için bulunan süpürge sayesinde havuz operatörü tarafından temizlenir ve havuz süpürme işleminde havuz kum filtresi pislikleri tutar ve bu yapılan işlemlerde filtre tıkanır filtreri temizlemek için test yıkama ve durulama işlemi yapılarak havuz kum filtresi temizlenir bu işlemler hem maliyetli hem de zaman alan işlemlerdir .

Dolphinhavuz robotları ise bu ve bunun gibi konular için tasarlanmış olan ayrıca çok büyük bir yardım sağlayan havuz robotları olarak bilinmektedir. Sizlere bu güzel ve mükemmel bir hizmet veren dolphin havuz robotlarını sunan ve aynı zamanda herhangi bir sorun halinde sizlere e-havuz market yetkili servis olarak hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin kalitesi konusunda herhangi bir şüphe ya da herhangi bir olumsuz sorun ile karşı karşıya kalacağınızı düşünmeyin.

Çünkü sizlere Dolphin havuz robotları yetkili servisi olarak uzun yıllardan bu yana hizmet vermekteyiz. Ayrıca yetkili servis olduğumuz gibi sizlere en iyi ve en kaliteli dolphin havuz robotları alımı konusunda da büyük bir yardım sağlıyoruz.


Gerekli olan yetkili servis işlemleri ya da dolphin havuz temizleme robotları alımı için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.www.e-havuzmarket.com

s200 havuz robotu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder