24 Mart 2017 Cuma

Led Havuz Ampulleri Led Havuz Lambaları

Led Havuz Lambaları Bilgi ve Tanıtımı


Havuzlarınızın tasarımında aydınlatma sistemlerinin önemsiz bir parça olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle yanılıyorsunuz. 

Havuzların aydınlatılması için kullandığınız lambalar, günümüzde sadece aydınlatma amaçlı tercih edilmiyor, havuz dekorasyonunda da önemli bir rol üstleniyor. Öyleki eskiden sadece gün ışığı renginde olan lambalar, günümüzde led aydınlatma sistemlerinin gelişmesi ile birlikte yerini led lambalara bırakıyor. Artık, sizin de led lambalar ile havuzunuzu renklendirmenizin zamanı da gelmedi mi?

Eski tek tip gün ışığı rengindeki lambalara nazaran daha fazla renk seçeneği sunan, kısa süre içerisinde yanmayan ya da erimeyen kısacası daha kullanışlı ve daha işlevsel olan led lambalar, sarıdan turuncuya, maviden pembeye kadar olan 32 farklı rengi ile dikkat çekmeyi ve havuzlarınızı süslemeyi başarıyor. Sizler de eski lambalarınızı sürekli değiştirmek zorunda kalmaktan bıktıysanız, sürekli yeni lambalara para ödeyerek bütçenizin hasar gördüğüne inanıyorsanız, led havuz lambalarını kullanabilirsiniz.



 Su altında kullanıma oldukça uyumlu olan Led havuz lambaları aynı zamanda oldukça da uygun rakamlarda seyrediyor. Öyleki bu lambaların eski tip lambalardan bile daha ucuz olduğunu söylesek, abartmış sayılmayız.


Oldukça kaliteli olan aynı zamanda tasarımı ile de göz kamaştıran led lambaları kullanmak için yeni bir tesisata ihtiyacınız bile yok. Eski tesisatınızla da birebir uyum sergileyecek led lambalar sayesinde enerji tasarrufu da sağlayabilir, bu mükemmel lambaları dilerseniz otel dilerseniz de evlerinizde yer alan farklı büyüklükteki tüm havuzlarınızda kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder